Kommentointi poistettu tilapäisesti roskapostiviestien takia. Jos on kysyttävää, niin voit lähettää meille viestejä Facebookin kautta.

Heitä tänne viestisi tai kysy jotain mieltäsi askarruttavaa asiaa, saatamme jopa joskus vastata kysymyksiin.

Viestin kirjoittaminen tapahtuu sivun lopussa, kirjoitettuasi viestin täytyy myös laskea ”captchan” (roskapostisuojaus) laskutoimitus oikein!

22 Responses

 1. Tuija

  Kävin katsomassa keikkanne Tampereen Telakalla. Viimeksihän näin teidät pari vuotta sitten Tampere-talolla. Olipa taas hienoa kuunnella teitä. Ja bonuksena mukaan saatu uusi levy, jota nyt on tullut kuunneltua ahkerasti. Nähdään taas viimeistään parin vuoden kuluttua ja silloin paikassa, jossa voin kuunnella ja katsella vain teitä eikä tarvitse katsella tanssivia naisia, jotka ajoittain veivät lavalle koko näkyvyyden.

 2. Virpi

  Heippa! Saiskos sen Valaan merkkejä sinne juutuubiin (Youtube på engelska :D), niin voisin linkittää sen blogiini. Tää on niin minua tää biisi. KIITOS!

 3. Karwin

  Kun kasetteja ei tullut missään vastaan pariinkymmeneen vuoteen, ostin vuosia sitten vinyylit. Uuden aallon klassikoita – hyvä kun soitto jatkuu. Suosikit: ”Valaan merkkejä” (ensimmäisen levyn aloitus) + ”Mies, joka rakasti saaria” (viimeisen levyn lopetus), ja himputin hyvää niiden välillä.

 4. Raimo Laitala

  Hei!

  Mokasin kun möin kaikki vinyylilevyni CD-ajan alkaessa. Siinä menivät myös Sidi & Hermottomien kummatkin levyt. Armeijasta päästyäni -79 bändi kolahti kunnolla. Melodisuudessa ja Sidin tavassa laulaa oli jotain vakuuttavaa. Pakko saada digitaalisena nuo levyt. Tippahan siinä tulee sitten linssiin..

 5. Jari

  Perhana…vuosikymmenten jälkeen pongasin youtubesta sinisen huoneen. Kuunneltiin levyänne ja herkisteltiin kun vedettiin salakännejä junnuna. Toinen ihan huippu tuo Mies, joka rakasti saaria, usein soinnut päässä, mutta esittäjähän ei tullut mieleen. No nyt en enään hukkaa näitä helmiä. Vaan jos cd muodossa löytyisi levynne….

 6. Jukka Raja-aho

  Kiitos tästäkin vähästä. En edelleenkään ymmärtä miksei levyistänne ole tehty CD-versiota.
  Biiseissä hienot melodiat, ne ovat hyvin soitettuja ja sanatkin kestäneet aikaa suurimmalta osin.
  Voisi hyvin käydä niin että löytäisitte uuden yleisön, vanhan lisäksi. Vaan vaikea on syntyä kysyntää, kun ei ole tarjontaa.

 7. -Kossu-

  Moro,

  Muistuipa mieleeni teidän musiikkinne 80-luvun alusta. ”Otto on vietävä sairaalaan” ja ”Sininen huone” olivat (ovat) hienoja kappaleita jotka soivat radiossa siihen aikaan. Nyt hetken mielijohteesta menin Youtubeen ja kuuntelin nämä biisit kolmenkymmenen vuoden jälkeen – toimivat edelleen ! Hieno homma !!

 8. Tuija

  Kiitos mahtavasta keikastanne Tampere-talon Sorsapuisto-salissa 18.11.11. Olitte vielä parempia kuin osasin odottaa! Kaikki tutut ja odottamani vanhat kappaleet soivat hienosti. Sidi lauloi todella komeasti ja näytti tyylikkäältä!!!! Jään odottelemaan seuraavaa keikkaanne ja vielä kerraan KIITOS.

 9. Oka

  Hienot on sivut!!
  Vielä kun sais Älppärit vaikka tupla cd:nä,menis ainakin muutama kaupaksi.

 10. Lörsson

  Erittäin tervetulleet sivut – etenkin vanhat videot!

  Singlet kun velä jostakin löytäisin.

 11. Terhi

  kuuntelin nuorena levyjänne lähes puhki siskoni kanssa. Odottelin myös lisää levyjä, sillä olin varma, että olette huipulla, Ainakin omasta mielestäni olittekin. Vuosia kului ilman levysoitinta, kunnes vihdoin sain käsiini soittimen, jolla sain älppärit mp3-muotoon. Ensimmäiseksi muutin molemmat levynne ja siirsin puhelimeen…ja edelleen kappaleet ovat puhelimessa, vaikka puhelinkin on jo muutamaan kertaan vaihtunut. Jos joku on hyvä, niin se vain on hyvä -vuosista viis.
  Nyt vain odottelen, josko täällä kaakkois-Suomessakin joskus esiintyisitte… 🙂

 12. Hannu Palm

  En tiedä mikä kumma pisti joskus nuoruudessani ostamaan yhtyeenne jälkimmäisen levyn; taisi olla tarjouksessa. Mutta joka tapauksessa muistan kuunnelleeni levyä useita kymmeniä kertoja, ja ihastuneeni erityisesti kolmeen Antti Vihisen säveltämään kappaleeseen, jotka ovat päätyneet nyt myös nettiin – siitä iso kiitos!

  Odotin yhtyeeltä kolmatta levyä ja olin varma, että myös suuri yleisö alkaa kiinnostua musiikistanne, mutta näin ei sitten käynyt.
  Kului vuosia, enkä enää päässyt soittelemaan vinyylilevyjä, mutta teidän musiikkinne ei suinkaan unohtunut. Odottelin josko levynne ilmestyivät myös cd:einä, kuten joillakin muilla yhtyeillä on käynyt. Mutta ei. Silloin tällöin olen You Tubesta hakenut musiikkianne, kunnes muutama viikko sitten suureksi iloksi huomasin, että joku olikin ladannut musiikkianne sinne. Pistin siitä tietoa eteenpäin muillekin kiinnostuneille…

  Mielestäni musiikkinne on pysynyt yllättävän tuoreena ja kuullakkaana. Ja täytyy sanoa, että Vihisen Antin sävellykset tuntuvat yhä edelleen tosi hyviltä! Mietin vain millaista jälkeä herra olisi saanut aikaan jatkamalla sävellystyötä. Antille näin vinkiksi, että jos sulla on joitakin laulunraakileita jäänyt pöytälaatikkoon pölyyntymään tai jos olet ideoinut uusia niin voisit lähettää nykyiselle kokoonpanolle muutaman schlaagerin mahdollisesti tulevaa levyä ajatellen. En nimittäin usko, että kyky tehdä upeita sävellyksiä yhtäkkiä vain loppuisi. Ja sellainen sävellyskynä kuin sinulla Antti oli silloin 80-luvun alussa, oli erittäin hyvässä vireessä!

  Ei mulla muuta. Kiitos.

 13. Tuija

  Hei!
  Varasin jo liput Tampere-talon keikalle. Olin jopa hämmästynyt, että keikkailette nykyisin ja sitä kautta löysin nämä sivutkin. Nuorena kovasti fanitin teitä ja omistan edelleen molemmat vinyylilevynne. Tulevasta keikasta innostuneen kaivoin vanhat levyt pitkästä aikaa esiin ja hienoilta kuullostavat edelleen. Kovasti on tullut niitä aikoinaan kuunneltua kun vieläkin muistin sanoja ulkoa. En ole aikaisemmin keikollanne käynytkään, vaikka jo silloin nuorena usein kävin kuuntelemassa musiikkia. Nyt pitää vielä kuunnella levyt uudestaan mieheni kanssa läpi, että hänkin tietää mitä odottaa 18.11.!

 14. Fishfromfinland

  Hei!
  Kiva törmätä nuoruuden vaikuttajiin. Muistaakseni äänitin keikkanne rockradiosta tms ja c-kasetti pyörikin vuosikausia vuorotellen kumma heppu ja lopunajan voideltujan kanssa.
  Eikait se auta, ryömitään välikatolle etsimään kasetti ja ei muuta kuin nauha pyörimään…. voi hyvänen aika, kuinka ujo poika nauttikin musiikistanne ja rakkauden ongelmissa oli kavereina vain sidi&kumma.

 15. Antti Vihinen

  Voi veljet!

  Nostan teille ja menneille yhteisille ajoille lasin tänä iltana täällä Schwarzwaldin kodissani. Paljon on vettä tuossa läheisessä Reinissä ja siellä Suomen Tammerkoskessa virrannut sitten tämän bändin ensimmäisten virittelytuokioiden. Hauskaa oli silloin; hauska katsella näitä sivuja nyt. Onnittelen teitä niiden valmiiksi saattamisesta. Olipa yllätys! En muista milloin olen viimeksi näitä biisejä kuunnellut: osan olemassaolon olin jo kokonaan unohtanut.

  T. Antti S. Vihinen

  PS. Tietokilpakysymys bändin faneille: Kuka on se tumma kaunotar, joka esiintyy ”Sininen huone” -kappaleen videolla ja on ikäänkuin se laulussa mainittu ”Maarit”? Vastata saavat vain yhtyeen ulkopuoliset jäsenet.

  • Jari Wallenstjerna

   Kun oikein kaivelee muistin sopukoita, niin tulee mieleen nimi Tiina Pietilä. Saatan toki olla väärässäkin.

   terv. Jari (ent. Vihanto)